Chase Life & Dreams, Uncategorized

Don`t ask google ask me!

Don`t ask google ask me!

Vaak hoor ik: maar dat staat niet op facebook? Dat post je helemaal niet? Eeuh nee, we weten allemaal dat de klaag muur ergens anders staat toch? 🙂  En een zielig verhaal delen, de mindere dingen, is dat om het delen, of om aandacht te trekken. Ik weet het niet. Alles krijgt altijd zijn eigen leven op social – media. Aan 1 leven heb ik genoeg. En we hebben allemaal een verhaal, ons eigen verhaal, waar alleen wij zelf de waarheid van weten. Vaak wordt er geoordeeld vanuit het hoofdstuk waar mensen binnen lopen.  Of bij wat ze zien, een moment opname, vergeleken met het eigen pad. We luisteren, lezen en kijken om te reageren, te oordelen, niet om te begrijpen. Is dat wat ik wil bereiken? Nee.

“ik ben jou niet”

En wie zegt dat facebook een reflectie is van mijn complete leven, mijn werkelijkheid. Dat is wat ervan gemaakt wordt. Reality, open en eerlijk is het zeker wel als het om het kitesurfen gaat, de competities en het reizen. Gewoon omdat ik dat leuk vind om met jullie te delen. Omdat ik weet dat er vragen over zijn en dat het gelezen word. En misschien andere weer verder op weg kan helpen op een reis, te inspireren of die dromen toch echt te volgen. Om niet bang te zijn anders te leven dan anderen. Soms en later worden altijd – nooit! Sommige mensen zullen toch nooit begrijpen waarom jij een bepaald pad in slaat om te bewandelen. En dat hoeven ze ook niet, het is jou reis, jou verhaal! Dus waar wacht je op. Niet perfect is ook goed.  Gemaakt om te laten zien wat er is in de wereld, wat er kan en niet om ook maar iemand jaloers te maken. Want geloof me dat is echt nergens voor nodig!

Mijn verhalen en herinneringen levend houden – voor mijzelf.

Degene die de rest willen weten , kunnen het vragen. Degene die het verhaal achter die positieve, motiverende toch kritische post willen weten. Of waarom deze quote?   Die zijn er ook. En dat laten ze weten, een berichtje of een vraag. Gewoon persoonlijk ipv aan de hele wereld.  Een wedstrijd die eens wat minder gaat, resultaat waar ik niet trots op ben, is allemaal part of the game. Maar ik zie dat meer als motivatie. Niet perse slecht / dat komt dan ook zeker wel voorbij. Zonder “struggles geen progressie”.  Werk studie school / familie, mijn verhaal, dat is van mij en niet van social media.  This  is real  life!   En hier vind je stukjes daarvan, antwoord op sommige vragen, aan jullie om een relevante puzzel compleet te maken. Om alles echt te begrijpen i.p.v te beoordelen.

 “don`t ask google , ask me”

Spread the Love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.