Chase Life & Dreams, Uncategorized

5 dingen die je nooit meer mag zeggen als het om sporten gaat.

5 things you’re never allowed to use anymore when it’s about sporting… because I have to answer the question to much: How are you doing it? And if I answere, becasue I like it…. How?

Hoevaak krijg ik niet de vraag hoe doe jij dat? En wanneer ik antwoord, omdat ik het leuk vinds…Hoe dan?

Begin bij het uitsluiten van deze excuses. 

DSC09557 (4)
  1. Ik heb geen zin (tooooo tired)

Je komt net thuis van werk of van school. Je bent moe, je hebt niet genoeg geslapen of toch weer een veel ste drukke dag gehad. Jouw motivatie is ver te zoeken en laat staan te vinden.  tjaa zeggen niet voor niets “ als je doet wat je altijd al kreeg…..krijg je wat je altijd al had” … Tijd om het tij te keren en dat excuus niet meer t egebruiken. Door juist te sporten zul je energieker worden en meer gefocust zijn. Doe it for the after workout feeling!!

  1. Mijn vrienden (vriendje) zijn lui (My friends are lazy)

We hebben het allemaal wel eens, af spreken is super gezellig, maar soms loopt het uit to uren lang op een terassje koffie met gebak en middagen lang biertjes bestellen.. Of een filmavond met pizza vooraf en daarna als toetje een zak chips en nog wat M&Ms.  En dan zeuren over de extra kilos? Misschien samen het sporten? Met een maatje is alles leuker!

  1. Het weer staat me niet aan (The weather is not perfect)

Je kijkt naar buiten en ziet de druppels op de ramen, nee niet vandaag het is te nat. In de zomer is het te heet  en savonds, dan wordt het te snel donker.  Op andere dagen heb je net lekker je warme bankhang kloffie aangetrokken en zit je met een kop thee op de bank. Sporten echt niet!  Probeer het eens amders som te doen en jezelf te belonen met die warme kop thee of dat ijsje. Probeer de beste tijd van de dag te vinden en het hoeft natuurlijk niet elke dag!

  1. Weekenden tellen niet mee (weekends do not count)

Weekend telt niet mee? Sporten zou een vast onderdeel moeten zijn van het weekend! Je hoeft natuurlijk niet op mooie dagen of op de eerste dag in het nieuwe jaar in een overbevolkte sportschool te gaan staan.. het park verkennen of het strand een bezoekje brengen op de fiets of met hardloopschoenen werkt ook prima.

  1. Sporten is niet aan mij besteed (sport is not my thing)

Fitte mensen worden inderdaad niet fit geboren. Ze worden fit door niet op te geven, door te gaan, gedisciplineerd te blijven, goed te plannen en plezier te maken (er zijn namelijk zoveel leuke sporten waarvan je nog niet gehoord hebt). Waar wacht je nog op!  Just GO! Succes!  sudden-rush-609722_1920

Spread the Love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.